Perfect vakantieverblijf

Omgeving

Resort

We zijn in Friesland gestart met de bouw van Natural Resort Fryslân. Een kleinschalig natuurpark in een prachtig uitgestrekt watersportgebied. U vindt er – direct aan het doorgaande vaarwater – op ruime kavels, uw perfecte vakantieverblijf. En dat allemaal in een gebied waar de natuur volledig in evenwicht is.

U kunt er genieten van rust en ontspanning, maar er zijn ook volop activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving. Wat dacht u van de 18-holes golfbaan Lauswolt in het nabij gelegen Beetsterzwaag? Of een bezoekje aan Leeuwarden, Drachten, Groningen of Sneek, waar u naar hartenlust kunt shoppen, cultuur opsnuiven, heerlijk uit eten in de vele restaurants of een bezoek brengen aan theater of bioscoop. Voor meer informatie zie omgeving en attracties

Benieuwd naar onze villa's? Bekijk onze woningen

Sfeervolle vakantiewoningen

Wij hebben ruime, luxe vakantievilla’s gebouwd waarbij we duurzame materialen toepassen, zoals hout, glas en riet die voor een stijlvol en authentiek uiterlijk zorgen. Alle vakantiewoningen zijn gebouwd op ruime kavels en bieden volop rust en privacy.

Uw boot ligt klaar

Kom dit paradijsje ontdekken, met ruisende rietkragen, Friese paarden aan de horizon, weidse gezichten en uw sloep die klaarligt om een tocht in dit prachtige watersportgebied te maken.

  • Kano huren
  • Sloep huren
  • Sup huren
  • Elektrische fiets huren
Meer weten over bootverhuur? Neem contact op

Zorgeloos ontspannen

In Natural Resort Fryslân bent u even helemaal weg uit de hectiek van het dagelijks leven. Bij ons verblijft u zorgeloos en ontspannen. Back-to-basic: omringd door natuur, zon, wind en water. Maar wel voorzien van alle gemakken en luxe!

" Natural Resort Fryslân is voor ons een betrouwbare partner in het voorzien van de juiste informatie "
Familie J. de VosUit Heerenveen

Restaurants in de buurt

De vakantiewoningen worden voorzien van alle gemakken. Elke woning heeft een compleet uitgeruste keuken. Heeft u een dag doorgebracht op het water? Bent u moe van een fietstocht door de prachtige omgeving? En heeft u geen zin meer om zelf te koken? Dan gaat u toch lekker een hapje eten bij één van de uitstekende restaurants in de buurt! Of laat het zelfs bezorgen!

Watersport

Wat voor watersporter u ook bent, bij ons kunt u uw hart ophalen. U kunt vanuit uw vakantiewoning op Natural Resort Fryslân meteen in uw boot stappen en mooie tochten maken. Vaar naar Drachten of Leeuwarden of ga de Wijde Ee op, om het prachtige natuurgebied De Alde Feanen te ontdekken of een bezoek te brengen aan Friese dorpjes als Grou, Warten of Earnewâld.

Leg uw eigen boot aan bij uw watervilla of huur bij ons een sloep. Uw zeilkennis opfrissen of uw kinderen leren zeilen? Dat kan! Er is op De Veenhoop een gediplomeerd zeilinstructeur aanwezig.

" In dit prachtige watersportgebied kun je echt heerlijk zeilen. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een gemoedelijke sfeer. "
Wil van den BergUit Heerhugowaard

Wandelen en fietsen

Houdt u van wandelen of fietsen? Dan is het Natural Resort Fryslân echt iets voor u. Ten zuidwesten liggen de Kraanlannen. In dit natuurgebied is een vaste gemarkeerde wandelroute uitgezet van zes kilometer. Buiten het broedseizoen is er ook een route van drie kilometer.

Of neem het fietspontje naar de overkant van het Polderhoofdkanaal, richting Earnewâld. Hier kunt u verschillende wandel- en fietstochten maken. U loopt of fietst door het afwisselende landschap met meren, petgaten, rietlanden, veenplassen, ruigten, struwelen en moerasbossen. Kijk voor wandel- en fietsroutes op wandelroutes en/of fietsroutes En heeft u zelf géén fiets meegenomen dan kunt u altijd een elektrische fiets bij ons huren fiets huren

" De ongerepte natuur van dit bijzondere Friese plekje nodigen uit om mooie fietstochten te maken. Dit is voor mij de ideale manier om te ontspannen en weer energie op te doen! "
Margot WillemsUit Zeist

Friese natuur

Natural Resort Fryslân ligt bij De Veenhoop. Dit kleine dorpje, in de gemeente Smallingerland, grenst aan de Friese wateren. Verder is het omringd door prachtige natuurgebieden. Zo grenst het ten noorden aan Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied is het beste varend te bekijken.

Ook zijn er diverse wandelroutes uitgezet. In de Jan Durkspolder en in het nieuwe natuurgebied Westersanning staan vogelkijkhutten. Aan de Holstmar staat een uitkijktoren die alleen varend te bereiken is.

Ten zuidwesten van Natural Resort Fryslân liggen de Kraanlannen, een groot water- en moerasgebied dat zijn naam dankt aan het feit dat hier vroeger de Kraanvogel heeft gebroed. Het is een belangrijk vogelgebied met meer dan zestig soorten broedvogels. Vanuit een vogelkijkhut kunt u ze bewonderen.

Kom naar Friesland en ontdek Natural Resort Fryslân!