Perfect vakantieverblijf

Home

Resort

Binnenkort starten we in Friesland met de bouw van Natural Resort Fryslân. Een kleinschalig natuurpark in een prachtig uitgestrekt watersportgebied. U vindt er – direct aan het doorgaande vaarwater – op ruime kavels, uw perfecte vakantieverblijf. En dat allemaal in een gebied waar de natuur volledig in evenwicht is.

U kunt er genieten van rust en ontspanning, maar er zijn ook volop activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving. Wat dacht u van de 18-holes golfbaan Lauswolt in het nabij gelegen Beetsterzwaag? Of een bezoekje aan Leeuwarden, Drachten, Groningen of Sneek, waar u naar hartenlust kunt shoppen, cultuur opsnuiven, heerlijk uit eten in de vele restaurants of een bezoek brengen aan theater of bioscoop.

Sfeervolle vakantiewoningen

Wij bouwen ruime, luxe vakantievilla’s waarbij we duurzame materialen toepassen, zoals hout, glas en riet die voor een stijlvol en authentiek uiterlijk zorgen. Alle vakantiewoningen worden gebouwd op ruime kavels en bieden volop rust en privacy.

Uw boot ligt klaar

Kom dit paradijsje ontdekken, met ruisende rietkragen, Friese paarden aan de horizon, weidse gezichten en uw sloep of zeilboot die klaarligt om een tocht in dit prachtige watersportgebied te maken.

Zorgeloos ontspannen

In Natural Resort Fryslân bent u even helemaal weg uit de hectiek van het dagelijks leven. Bij ons verblijft u zorgeloos en ontspannen. Back-to-basic: omringd door natuur, zon, wind en water. Maar wel voorzien van alle gemakken en luxe!

Restaurant op het resort

De vakantiewoningen worden voorzien van alle gemakken. Elke woning heeft een compleet uitgeruste keuken. Heeft u een dag doorgebracht op het water? Bent u moe van een fietstocht door de prachtige omgeving? En heeft u geen zin meer om zelf te koken? Dan komt u toch lekker een hapje bij ons eten in het sfeervolle restaurant aan het water!

In dit prachtige watersportgebied kun je echt heerlijk zeilen. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Wil van den Berg
Uit Heerhugowaard

Watersport

Wat voor watersporter u ook bent, bij ons kunt u uw hart ophalen. U kunt vanuit uw vakantiewoning op Natural Resort Fryslân meteen in uw boot stappen en mooie tochten maken. Vaar naar Drachten of Leeuwarden of ga de Wijde Ee op, om het prachtige natuurgebied De Alde Feanen te ontdekken of een bezoek te brengen aan Friese dorpjes als Grou, Warten of Eernewâld.

Leg uw eigen boot aan bij uw vakantiewoning of huur bij ons een sloep of zeilboot. Uw zeilkennis opfrissen of uw kinderen leren zeilen? Dat kan! Er is een gediplomeerd zeilinstructeur aanwezig.

Wandelen en fietsen

Houdt u van wandelen of fietsen? Dan is het Natural Resort Fryslân echt iets voor u. Ten zuidwesten liggen de Kraanlannen. In dit natuurgebied is een vaste gemarkeerde wandelroute uitgezet van zes kilometer. Buiten het broedseizoen is er ook een route van drie kilometer.

Of neem het fietspondje naar de overkant van het Polderhoofdkanaal, richting Eernewâld. Hier kunt u verschillende wandel- en fietstochten maken. U loopt of fietst door het afwisselende landschap met meren, petgaten, rietlanden, veenplassen, ruigten, struwelen en moerasbossen. Kijk voor wandel- en fietsroutes op de-veenhoop.nl

De ongerepte natuur van dit bijzondere Friese plekje nodigen uit om mooie fietstochten te maken. Dit is voor mij de ideale manier om te ontspannen en weer energie op te doen!

Margot Willems
Uit Zeist

Friese natuur

Natural Resort Fryslân ligt bij De Veenhoop. Dit kleine dorpje, in de gemeente Smallingerland, grenst aan de Friese wateren. Verder is het omringd door prachtige natuurgebieden. Zo grenst het ten noorden aan Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied is het beste varend te bekijken.

Ook zijn er diverse wandelroutes uitgezet. In de Jan Durkspolder en in het nieuwe natuurgebied Westersanning staan vogelkijkhutten. Aan de Holstmar staat een uitkijktoren die alleen varend te bereiken is.

Ten zuidwesten van Natural Resort Fryslân liggen de Kraanlannen, een groot water- en moerasgebied dat zijn naam dankt aan het feit dat hier vroeger de Kraanvogel heeft gebroed. Het is een belangrijk vogelgebied met meer dan zestig soorten broedvogels. Vanuit een vogelkijkhut kunt u ze bewonderen.

Kom naar Friesland en ontdek Natural Resort Fryslân!

Zorgeloos investeren in vastgoed in de natuur? We zoeken samen de woning en de service die het best bij u past.

Neem contact op